Mire jó a huminsav?

A Huminiqum készítmény, számtalan probléma esetén, jelentős mértékben támogatja a gyógyulást.

A huminsav a természet ajándéka, amely életminőségünket javítja, életünket hosszabbítja. A humin- és fulvonsavak növényi eredetű vegyületek, melyekkel megelőzhetünk, vagy akár gyógyíthatunk is különféle betegségeket. Bizonyos erős gyógyszerek mellékhatásainak enyhítésére is felhasználható.

Immunrendszerünk számára fontosak ezek a komplikált összetételű szerves savak, melyeket a természetből nyerünk ki. A huminsavval folytatott kísérleteket állatokon és embereken is végzik immár húsz éve, és ezek eredményei rendszeresen dokumentálva vannak.

A Huminiqumot a természetes huminsav finomítása során hozták létre az ezzel foglalkozó elhivatott szakemberek.

A Huninsav segít

Elengedhetetlen, hogy szervezetünkbe bejussanak olyan ásványi anyagok és nyomelemek, melyekre feltétlenül szükségünk van. Akárcsak a vitaminok hiánya, ezek hiánya is komoly betegségekhez vezethet. A huminsav segítségével e kiemelten fontos anyagok felszívódnak a szervezetünkben.

HuminiqumA huminsavak továbbá segítik az endokrin-rendszer, azaz a belsőelválasztású mirigyek működését, elősegítve ezzel rengeteg ismert betegség megelőzését.

Jelentős javulás köszönhető a huminsavak antibakteriális hatása révén a fogszuvasodás kezelése terén.

A huminsavak vírusellenessét kísérleteknek vetették alá, melyek során fény derült arra, hogy a huminsav meggátolhatja a herpesz-vírus, a paralízis valamint az AIDS szaporodását is. A huminsavak alakáli fémekkel képzett sóinak antiallergiás hatása is ismertté vált. Jelentős segítség lehet tehát a huminsav az éves allergiaszezonok során.

A huminsavot tartalmazó kenőcsök, vizek segítik a sebgyógyulás gyorsabb lefolyását. Alkalmazható például égési sérülések esetén, szolárium okozta felégések során. Alkalmas az UV sugárzás elleni védekezésre is, mivel elnyelik a káros sugarakat, ezt kísérletek útján is bebizonyították. Jelentős lehet ez a daganatos betegek kemoterápiájával együtt járó káros mellékhatások visszaszorításában.

Hatásos lehet még gyulladásos megbetegedések során, többek között alkalmazható ízületi gyulladás (arthritis) kezelésében is.

A szakirodalom is alátámasztja, hogy a huminsavak megkötik az immunrendszerre káros toxikus nehézfémeket. Ez fontos a még meglévő amalgám fogtömések esetén, mert ezek segítségével ellensúlyozható az amalgám-terhelés mértéke, amíg a tömés eltávolításra nem kerül.

A Huniniqum hatása

A huminsavas készítmények pozitív hatásait a rendszeres fogyasztók tapasztalhatják.
A teljesség igénye nélkül röviden ezek a jótékony hatások:

 • Pótolja a nyomelem-hiányokat makro- és mikroelemekkel
 • a huminsavak néhány komponense jó vérképző hatással rendelkezik
 • csökkenti a nehézfémek mérgező hatását, gyorsítja azok kikerülését az immunrendszerből
 • optimizálja a szérum-vas szintet
 • gyorsítja a gyógyulást sebészeti beavatkozások után
 • fokozza az ellenállóképességet
 • javítja a betegek életminőségét (pl. daganatos betegek), csökkentheti bizonyos fájdalomcsillapítók mennyiségét
 • gyermekek esetén megszünteti az anémiát és az ekcémát
 • rendszeres fogyasztása révén könnyebben megelőzhetjük a betegségeket és több energiához juttathatjuk szervezetünket.
 • a mérgező nehézfémek szervezetből való kijuttatásával is rengeteg tanulmány foglalkozik. Az emberiség többsége nehézfémekkel terhelt ugyanis. A nehézfém ionjai (higany, kadmium, ólom, stb.) a sejtfalon át a sejtbe jut, majd sugárzásukkal megzavarják a sejtmagok közötti kommunikációt. Ez rengeteg betegségünk alapját szolgálhatja.
 • a huminsavak az egyvegyértékű fémionokkal kelán-kötést képeznek, így hordozókká alakulva segítik elő a fémionok kijutását a sejtből. Tapasztalatok szerint egy néhány hetes humicinkúra a nehézfémek 95%-át kijuttatja a szervezetből.

Internetes szakdolgozatok is találhatók, melyek között akad, amely szerint a humin- és fulvonsavak megmenthetik a Földet. Összevetve ezt a nehézfémek okozta betegségek rohamosan növekvő számával és a humin- és fulvonsavak nehézfémekre gyakorolt megsemmisítő hatásával, láthatjuk, milyen nagy szerepe van a huminsavaknak a népegészségügyben.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Huminsav

Huminiqum Árak
Huminiqum Szirup, 250 ml 4.971 Ft
Huminiqum Kapszula, 120 db 5.271 Ft
Huminiqum Összehasonlítás

Vélemények a Huminiqumról

Katalin, Budapest » Energia
Én már írtam a napokban, hogy nagyon állati ... duracell nyúl vagyok én is ... sok mindent szedtem már, de nekem eddig ez jött be a legjobban, semmi sem töltött fel eddig úgy energiával, mint a Huminiqum...
László, Antalvali blog » Jó hatások
... ahogy Csaba is mondta, ha már szedsz mellette más organikus vitamint/immunerősítőt, ahhoz képest is plusz energetizáló hatást lehet vele elérni. Ez annak is tulajdonítható, hogy a többi jó anyag (vitaminok, ásványi anyagok) felszívódását serkenti. Az íze lehet, hogy némelyeknek rossznak tűnhet elsőre, de már hozzászoktam, magában gurítom le a reggeli 4 ml-t és nem is keverném bele másba. Nekem jólesik, hogy érzem a "humuszízt" :-) , természetesebbet nehéz elképzelni.
Még több Vélemény a Huminiqumról
Ide kattintva további véleményeket olvashat a Huminiqumot fogyasztó vásárlóinktól.

Szállítási információk

PayU Vásárlói tájékoztató

Biomax Kedvezmények
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.