Huminiqum kapszula

A Huminsavat számtalan kutató vizsgálta már, gyakorló orvosok alkalmazták terápiák során.

Ahuminiqum kapszula értékes tagja a huminiqum termékcsaládnak. Tartalmazza azokat az  esszenciális mikroelemeket és ásványi anyagokat, amelyek hozzájárulnak az emberi szervezet egészségéhez:

A kapszulák C-vitamin -és szelén tartalma hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, segítve a szervezet önálló védekezőrendszerének „örökös harcát” a kórokozókkal és baktériumokkal szemben

Cink tartalmának köszönhetően a kapszula fokozza a szellemi teljesítményt. A cinknek a szervezetben fontos szerpe van a sejtmembránok sértetlenségének a biztosításában. (Cink nélkül a sejtmembrán sérülékeny lenne >>> a sejt életképessége csökkenne).

A kapszulák rendszres fogyasztásával biztosíthatóak az alapvető az ásványi anyag -és mikorelem szükségletek (Pl.: a Cink és a Szelén mellett Vas, , Mangán, Réz, Króm, Szilícium, Jód...).

A Huminiqum kapszulák előállítása során a termékhez máriatövis kivonatot is adnak. A máriatövis tradícionális gyógynövénye a nép gyógyászatnak. A máriatövis legfőképp májvédő és méregtelenítő hatásairól ismert.

Tartalmazza az értékes és bioaktív huminsav és fulvosav vegyületeket. 

A huminsavat és a fulvosavat a tudomány alaposan megvizgálta az elmúlt évtizedek alatt. Kimutatták immunerősítő, antiallergiás, gyulladácsökkentő, bőrvédő, regeneráló, és a nehézfémeket kiszűrő tulajdonságaikat.

A legújabb kutatási eredmények szerint a huminsav helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. A huminiqum termékek fogyasztásával a szervezet „elsavasodása” meggátolható. A gyakran a helytelen táplálkozási szokásokból fakadó elsavasodás következménye lehet például a haj -és körömhullás, az asztma, reumás panaszok de akár a csontritkulás kialakulása.

A Huminiqum kapszula tiszta, természetes, adalékanyagoktól mentes termék. 

A Huminiqum kapszulák hasonló tulajdonságúak mint a szirup.

Ajánlott napi adagolás: felnőtteknek – 2x2db kapszula reggel és este, gyerekeknek 1kapszula.

Felhasználási javaslatunk az Ön számára:

  • Bő folyadékkal (1pohár víz, - tea, -gyümölcslé) vegye be a kapszulákat, „öblítse le”, hogyha lenyelte.
  • Csak úgy, mint a szirup esetében, a kapszulákat az (reggeli/esti) étkezést kb.  20 perccel megelőzően fogyassza.
  • A kapszulákat visszazárt dobozban tárolja a konyhában. Hűtést egyáltalán nem igényel!

 


Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Huminsav

Huminiqum Árak
Huminiqum Szirup, 250 ml 4.971 Ft
Huminiqum Kapszula, 120 db 5.271 Ft
Huminiqum Összehasonlítás

Vélemények a Huminiqumról

Varga Szabolcs, Norvégia » Erőnlét, Megfázás
Sokat utazom, munkámából adódóan sokat járok külföldre, van olyan időszak az évben, amikor hetente repülök. A gyakori klíma és éghajlat változások miatt korábban sokat voltam megfázva, szervezetem nehezen állt át egyik városról a másikra, így muszály volt keresnem valamit. Szedtem vitaminokat sokat, de nem hozták meg a hatást. Ismerősöm ajánlotta a Huminiqumot, ő ismerte Dr. Csicsor János urat, aki kifejlesztette tudtommal ezt a terméket. Csak pozitívat tudok mondani a Huminiqumról, nagyon bevált, mindíg van nálam, nem vagyok megfázva, jól bírom a strapát, összességben sokat segít a munkámban.
Csontos Valéria, Tatabánya » Hajhullás, Megfázás
Gyakori megfázásaimra ajálotta természetgyógyász ismerősöm a Huminiqumot. Egy hónapnyi fogyasztás után azonban egy még pozitív tulajdonságát tapasztaltam meg, ugyanis barátnőm észrevette, hogy alig hullik a hajam. Korábban mindíg ahogy valahova leültem, rengeteg haj maradt utánam a kanapén, széken. Én is elkezdtem vizsgálni és láthatóan sokkal kevesebb haj maradt a fésűmben. Őszintén szólva ennek jobban örültem mint annak, hogy nem fáztam meg az tél beáltával egyszer sem.
Katalin, Budapest » Energia
Én már írtam a napokban, hogy nagyon állati ... duracell nyúl vagyok én is ... sok mindent szedtem már, de nekem eddig ez jött be a legjobban, semmi sem töltött fel eddig úgy energiával, mint a Huminiqum...
Még több Vélemény a Huminiqumról
Ide kattintva további véleményeket olvashat a Huminiqumot fogyasztó vásárlóinktól.

Rendelésátvétel személyesenSzemélyes Átvétel infók »

PayU Vásárlói tájékoztató

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.