Huminiqum vásárlói vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

A Halolaj termékekről írt vásárlói vélemények, fogyasztók véleménye a Halolaj készítményekről.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Antalvali.com, Cikk részlet » Tisztelet a kutatóknak
...Külön szeretnék tisztelegni Dr. Jurcsik István munkássága előtt, aki a huminsavak élettani hatásainak kutatásában elévülhetetlen érdemeket szerzett....
Csontos Valéria, Tatabánya » Hajhullás, Megfázás
Gyakori megfázásaimra ajálotta természetgyógyász ismerősöm a Huminiqumot. Egy hónapnyi fogyasztás után azonban egy még pozitív tulajdonságát tapasztaltam meg, ugyanis barátnőm észrevette, hogy alig hullik a hajam. Korábban mindíg ahogy valahova leültem, rengeteg haj maradt utánam a kanapén, széken. Én is elkezdtem vizsgálni és láthatóan sokkal kevesebb haj maradt a fésűmben. Őszintén szólva ennek jobban örültem mint annak, hogy nem fáztam meg az tél beáltával egyszer sem.
Hajnalka, Miskolc » Jókedv, Izületek
Én kapszulát rendeltem és reggeli után 15 perccel veszem be a kettőt egyszerre. Mit vettem észre? Hétfőn estem egy nagyot és azt gondoltam attól szédülök és fáj a fejem, most már tudom, hogy a huminiqum csinálja. Lassan szűnik ez az érzés. Egy másik dolog, ami fontos dolog közel két éve fáj a jobb vállam (számítógépes munka, meszesedés, ablak mellett megfázás, huzat) a fájdalom megszünt, és sokkal könnyebben mozognak a vállaim. Az alvás? Azzal nem volt gondom eddig sem. Ami viszont eddig nem volt, felébredek hajnali 1/2 2-kor minden éjjel. Megnézem az órát, megfordulok és alszom tovább. Ami Édesanyámnál talán tünet a hasmenés, de nem mindennap. Ami feltünt, hogy sokkal jobb kedvű.
Nagy Zsolt, Székesfehérvár » Sav-Bázis egyensúly, Lúgosítás
Lúgosításhoz használtam a Huminiqumot régen több alkalommal is, nagyon bevált. Rengeteg betegséget összeszedtem korábban, és természetgyógyász barátom mondta akkor, hogy valószínűleg túl savas a szervezetem. Étrendet is változtattam természetesen, kikerült sok szénsavas üdítő a mindennapokból, ugyanakkor a Huminiqum szirup érezhetően megtette a hatását. Energetikusabb is lettem, jó volt a közérzetem. Azóta évi 1-2 alkalommal elfogyasztok egy-egy üveg szirupot. Köszönöm a gyors kiszállítás, Üdvözlettel Nagy Zsolt Gábor.
Katalin, Budapest » Energia, Gyengeség
Én már írtam a napokban, hogy nagyon állati ... duracell nyúl vagyok én is ... sok mindent szedtem már, de nekem eddig ez jött be a legjobban, semmi sem töltött fel eddig úgy energiával, mint a Huminiqum...
Fodor Lászlóné Erzsébet, Nyíregyháza » Csontritkulás
Csontritkulásban szenvedtem 14 éven keresztül, most 52 éves vagyok. Rengeteg biofoszfát tartalmú tablettát és inekciót kaptam, melyeknek egy idő után már alig volt hatása, szinte nem éreztem semmilyen változást, és a vizsgálatok is ezt mutatták ki. Két évvel ezelőtt kezdtem el fogyasztani először a normális gyógyszeres kezelés mellé huminsav tartalmú készítményeket. A Huminiqumon kívül korábban mást is kipróbáltam, de végül fél éve a Huminiqum mellett tettem le a voksomat mert, ennek fogyasztásakor mutatták ki a vizsgálatok is a legjobb hatást. A legutóbbi csontsűrűségi vizsgálat során, 16%-os volt a növekedés az előző fél évihez képest. Az orovosaim is meglepődtek, ekkor árultam el nekik, hogy valójában már 1 hónapja nem is fogyasztom az általa előírt gyógyszereket. Elárultam neki, hogy Huminiqumot fogyasztok már fél éve. A csontjaim állapota sokat javult, nagyon sokat köszönhetek ennek a terméknek. Üdvözlöm a Bioplus teljes csapatát!
Kovács Károly, Szolnok » Megfázás, Bőrproblémák, Stressz
6 hónapja fogyasztom folyamatosan a Huminiqum szirupot és a kapszulát is kipróbáltam. Vas és Szelén tartalma miatt fogyasztottam, mivel orvosom mondta hogy valószínűleg a gyakori fáradtság érzetem mögött ezek hiánya húzódik meg. A fogyasztás során azonbban kiderült, hogy a huminsav és fluorsav tartalma által kiderült, hogy egy olyan természetes alapanyagokból készített terméket fogyasztok, ami segített a megfázások megelőzésében, segített a visszatérő bőrproblémáimat megszüntetni és úgy tűnik hogy segít sokkal jobban tűrni a stresszt is. Összességében nagyon meg vagyok elégedve a Huminiqummal, nekem több mindenben is segített, és köszönöm a gyors házhozszállítást is.
Varga Szabolcs, Norvégia » Erőnlét, Megfázás
Sokat utazom, munkámából adódóan sokat járok külföldre, van olyan időszak az évben, amikor hetente repülök. A gyakori klíma és éghajlat változások miatt korábban sokat voltam megfázva, szervezetem nehezen állt át egyik városról a másikra, így muszály volt keresnem valamit. Szedtem vitaminokat sokat, de nem hozták meg a hatást. Ismerősöm ajánlotta a Huminiqumot, ő ismerte Dr. Csicsor János urat, aki kifejlesztette tudtommal ezt a terméket. Csak pozitívat tudok mondani a Huminiqumról, nagyon bevált, mindíg van nálam, nem vagyok megfázva, jól bírom a strapát, összességben sokat segít a munkámban.
Bettina, Székesfehérvár » Méregtelenítés
A Huminiqum egy erős méregtelenítő hatású anyag, és ki tudja, hogy mi a csuda van lerakódva bennünk, amit a humi megpróbál kimosni belőlünk, ami járhat kellemetlen tünetekkel. Az egy biztos, hogy rengeteg folyadékot kell inni mellé, hogy minél kevesebb "tünetet" okozzon.
Práter Dániel, Nyíregyháza » Tüdőtágulat
Teherautó sofőr voltam 25 éven keresztül, mindíg dohányotam. 54 éves voltam amikor tüdőtágulatot állapítottak meg nálam. Mivel feleségem a természetes gyógyászat mellett volt végig élete során és ezen a területen is dolgozik, már az elején természetes gyógyítás mellett döntöttünk. Több mindent fogyasztottam egyszerre, míg végül ami bevált az a Nano gold Ezüstkolloid és a Huminiqum együttes fogyasztása. Fél évnyi fogyasztás után újra elmentem a vizsgálatokra és állapotaom olyan mértékben javult, hogy majdnem gyógyultnak voltam tekinthető. Az orvosom nagyon meglepődött, kérdezte hogy mit csináltam, persze nem árultunk el neki mindent. Hozzásegített a gyógyuláshoz a dohányzás abbahagyása is, illetve az is, hogy többször méregtelenítettem a szervezetemet ezen 6 hónap alatt. Én mindenképpen ajánlom a Huminiqumot, szerintem nagyon sok más területen segíthet a gyógyulásban, ez tényleg egy jó termék! Köszönöm Önöknek, hogy gyorsan eljuttaták a termékeket hozzánk!
László, Antalvali blog » Jó hatások
... ahogy Csaba is mondta, ha már szedsz mellette más organikus vitamint/immunerősítőt, ahhoz képest is plusz energetizáló hatást lehet vele elérni. Ez annak is tulajdonítható, hogy a többi jó anyag (vitaminok, ásványi anyagok) felszívódását serkenti. Az íze lehet, hogy némelyeknek rossznak tűnhet elsőre, de már hozzászoktam, magában gurítom le a reggeli 4 ml-t és nem is keverném bele másba. Nekem jólesik, hogy érzem a "humuszízt" :-) , természetesebbet nehéz elképzelni.
Roland, Szombathely » Megáfzás
Gyakran megfáztam hideg teleken, volt hogy több alkalommal is. A Huminiqum segített abban, hogy ne legyen több órfolyás, fájó torok. Ez a termék jót tesz a szervezetemnek, érzem. Köszönettel.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Balogh László, Vác » Ínhüvelygyulladás, Asztma
Örülök hogy megkérdezték tőlem e-mailben, hogy mi a véleméynem a Huminiqumról! Három hét után szinte teljesen megszűnt az ujjaimban a fájdalom. 10 éve krónikus ínhüvely gyulladástól szenvedek. Most már 2 hónapja vagyok a kúra elkezdésétől, a második üvegnyi szirupom is elfogy. Azóta mindenkinek dicsekedem ezzel a termékkel, mert nagyon sok gondtól szabadított meg. Fájdalmaim teljesen megszüntek most már. Unokámnak asztmája van, úgy döntöttünk ki fogjuk próbálni nála is a terméket, mert egy fórumon olvastam, hogy volt akinél nagyon jó eredményeket értek el vele asztmánál is. Hamarosan rendelek Önöktől újra! Üdvözlettel, László Vácról.
Csordás Mihály, Szeged » Hepatitis C
Nyaralásom után visszatérve Szegedre Hepatitis C-t állapított meg nálam az orvosom. Elkeződött a hagyományos kezeléssel a betegségem gyógyszereket szedtem, de a vírusok száma nem csökkent, májam egyre rosszabbúl viselkedett. Többek között Peginterferon és Ribavirint szedtem. Ezt követően próbáltam ki a huminsavat, napi 2x-es adagot fogyasztva. 12 hetes Huminiqum fogyasztás után, egy újabb orvosi vizsgálat igazolta, hogy hihetetlen mértékben javult a májam állapota, 6 hónap után teljesen tünetmentes voltam. Nekem az életemet mentettem meg a huminsav. Az egész családom, édesanyám és testvéreim is használni akarják. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, mert ez egy nagyon jó termék!
Seres Tünde, Budapest » Erőnlét, Alvás, Ötletek
Elkezdtem fogyasztani napi 4ml-t. Azt tudom mondani két hét után, hogy semmit nem szedek már pár hete és most ez került be újdonságnak az életembe, tehát bizti hogy a Huminiqumtól van. Éberen alszom, kipattant szemekkel dolgozom és fent vagyok még most is és sokáig. Reggelente már ébredek is fel óracsörgés előtt és nem fáradtan álmosan, hanem teli tenni vággyal és örömmel nézek a nap elé. Furákat álmodok vagy gondolok, érdekesen alszok, álmomban világosan látom, az új zseniális ötleteket, lehetőségeket. Nekem nagyon bejött!
Nagy Rita, Zalaegerszeg » Bőrproblémák
Csak annyit szeretnék mondani, hogy ez a termék (Huminiqum) tényleg egy nagyon jó termék. Tinédzser korom óta zsíros és pattanásos a bőröm, irritált pórusok borították az arcomat, nyaranta ez mindíg még jobban kiújult. Sokmindent kipróbáltam már, de nem igazán segített semmi sem, vagy csak nagyon kis mértékben. A Huminiqum szirupot kezdtem el inni és hihetetlen dolgot tapsztaltam kb 10 nap után. Látványosan javult az arcom állapota, mindannak ellenére hogy június volt és általában ilyenkor vált rosszabbá a helyzet korábbi években, most azonban szó szerint elkezdtek eltünedezni a pattanások. Az arcomra is elkezdtem közvetlenül kenni a szirupot vattával, így a hatás még jobban kezdett el látszódni. Örülök, hogy létezik ez a termék és másnak is ajánlom akinek hasonló baja van. Ez tuti segít a zsíros bőrön.
Erika, Kecskemét » Genitális herpesz
Az elmúlt 15-et genitális herpesszel éltem le. Egy hónapja azonban teljesen tünetmentes vagyok. Egy barátom ajánlotta a Huminiqumot, a szirupot elkezdtem fogyasztani. 2-3 hét után a fertőzés nagy meglepetésemre elmúlt. Nem akartam elhinni!
Zsanett, Szombathely » Kevesebb étel, Erőnlét novelés, Jó alvás
Én a kapszulából 2x1-et szedek. Azóta reggelente úgy pattanok ki az ágyból, mint vizsgák előtt. Sokkal kipihentebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Aggódás nélkül megoldom a felmerülő problémákat. Szinte minden reggel megmarad élesen emlékeimben éjszakai álmom. Nem éberen, de nem is olyan nagyon mélyen alszom. Esténként kisebb a fáradtság érzetem. Kevesebb ételre van szüksége szervezetemnek. Imádok enni, meg tudok őrülni egy-egy fini kajáért, s ha ilyen van mindig azonnal elkészítem, s másnap/aznap az eszem (attől függ mennyi az idő). Most viszont nem visz rá a lélek, mert nem érzem szükségét. Nekem ennyi, ami feltűnt.
Bojtár Ádám, Győr » Influenza
Évekkel ezelőtt minden decemberben, januárban legalább 1 hétig, influenza járvány idején, ki sem tudtam menni a lakásból. Elegem volt ebből az egész helyzetből, mert éreztem hogy a vállalkozásom is megérzi ezt a munkakiesést. Ismerősöm tanácsolta hogy próbáljam ki a humusz savat, a Huminiqumot, hogy szedjem ősszel és tavasszal immunerősítés gyanánt. Azt tudom mondani 3 év távlatából, hogy működik a dolog, nekem bejött. 3 éve egyszer sem voltam megfázva, nem kaptam el az influenzát.
Nagy Niki, Budapest » Kisgyerekeknek
A huminiqum-ot a vegyes étrendre való áttérés után már lehet adni a Kicsiknek. Köszönettel.
Csáki Ilona, Budapest » Epstein Barr vírus
Epstein Barr vírussal küzdöttem 15 éven keresztül. Évente 2-3 alkalommal felerősödött a betegség. 4 hónappal ezelőtt kezdtem el fogyasztani a Huminiqumot, és érzem hogy nagyon sokat javult az állapotom. Folytatom tovább a fogyaztását.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.